Visueel verslag

Zorg ervoor dat de belangrijkste inhoud van je event of meeting bijblijft, met een visueel verslag. Laagdrempelig, origineel, compact en effectief. Gebruik de kracht van visuele communicatie en creëer meer betrokkenheid in je bijeenkomst.

Projecten

Meerwaarde

Het is een uitdaging om bezoekers van bijeenkomsten te betrekken bij je inhoud. Ja ze hebben interesse in het onderwerp, maar zijn ook bezig met veel andere dingen. Ze zijn druk, afgeleid, ongeduldig. Met een visueel verslag (ook wel graphic recording of visual report genoemd) zorg je dat de rode draad van je event zichtbaar wordt. Alle kernpunten, hoogtepunten en momenten die indruk maakten, staan in de tekening.

Dit geeft niet alleen een mooi overzicht van de dag of meeting. Het is ook een enorme gespreksstarter. Tijdens de dag, maar ook daarna om aan de hand van de tekening makkelijk hun indruk van die dag te delen. Een visueel verslag zorgt voor meer en langere impact van de inhoud van je event.

Hoe het in zijn werk gaat

Eerst maken we kennis en praten we over een stukje achtergrond over je verzoek. De aanleiding, wie het publiek is, wat de vorm van de bijeenkomst is en waar je graag de nadruk op wil leggen.

Is het programma al helemaal klaar? Of wil je nog sparren over hoe je het visuele verslag echt kunt integreren in de bijeenkomst? Bijvoorbeeld door participatiemomenten van de bezoekers – middels post-its, een interactieve sessie of een korte workshop.

De verwachtingen zijn duidelijk en het doel is helder. Ik stel een aantal vragen om een beeld te krijgen van de context en het onderwerp. Ik hoef niet alles te weten. Een visueel verslag gaat juist om de reflectie van de dag.

Ervaringen

Anna-Maria

We have worked with Birgit over 2 days for our strategy launch and leadership team building days. It was an absolute pleasure to work with her. We only needed 2 quick phone calls to prepare for our event and afterwards she came and blew us away with her talent.
Besides her creative and accurate visual representation of complex business conversations, she is an exceptional listener and manages to present key information in a visually exciting and fun way! A much better option for companies who want to create experiences that matter for their teams and really offer them something tangible to remember rather than the usual boring meeting minutes!

Anna-Maria, Strategic & business development executive

Prijsindicatie voor een visueel verslag

vanaf

€1250
Ex. btw.
Live op locatie getekend.
Digitaal getekend of op groot formaat papier
Inclusief fotografie en nabewerking (wanneer op papier getekend).
Multidagkorting van 20%.
Tot 21 dagen voor uitvoering kosteloos annuleren.
Vraag een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek

FAQ

Live visuele samenvattingen kunnen zowel digitaal als op papier, mits de locatie daarvoor geschikt is. De papieren tekening wordt uiteraard ook achteraf gedigitaliseerd zodat de tekening een keurig witte achtergrond heeft.

Voor een live visuele samenvatting, moet ik juist niet teveel weten zodat ik me niet laat beïnvloeden. Het gaat tenslotte om de reflectie van die dag. Het is geen getekende Powerpoint-presentatie. Het gaat mij dan met name om waarom de mensen bij elkaar komen en wat het doel van de dag is. Zo kan ik gericht luisteren en de juiste keuzes maken.

Klanten