Zakelijke tekeningen

Maak informatie korter, krachtiger en effectiever met zakelijke tekeningen. Het geeft een beeld bij informatie waardoor het toegankelijker en makkelijker te begrijpen wordt. Informatie is steeds complexer en omvangrijker. Maak het mensen makkelijk(er): Laat zien wat je bedoelt in een (interactieve) visuele roadmap, praatplaat, poster, template of strategische visual.

Projecten

Toepassing

Een visual komt in vele vormen. Het is maar net voor welk doel je het wil inzetten. Zo maakte ik zakelijke tekeningen voor tijdlijnen, roadmaps, visieposters, cursusmateriaal, strategiemetaforen, beeld voor presentaties en pitches, praatplaten, oplegbladen bij projecten, stappenplannen, uitleg bij regelgeving, templates voor trainingen, boekillustraties, live visuele verslagen en explainer video’s. Heldere informatie + helder beeld zorgt voor een complete ervaring die bijblijft.

Nieuw! De interactieve zakelijke tekening

Een zakelijke tekening is een geweldige manier om informatie over te brengen. Maar een interactieve zakelijke tekening is nog geweldiger :) Je kunt meer inhoud kwijt in je tekening zonder mensen te overladen met informatie. De ontvanger bekijkt je tekening met meer aandacht. Ook vinden mensen het fijn én leuk om op hun eigen tempo door de informatie heen te bewegen. Lees hier meer over de interactieve visual of probeer het zelf uit bij dit voorbeeld. Klik op de sterren om informatie over de fases te krijgen.

Meer informatie over de interactieve zakelijke tekening

Hoe het in zijn werk gaat

Eerst maken we kennis en praten we over een stukje achtergrond over je verzoek. De aanleiding, voor wie het is bedoeld, wat het doel is en of je al concrete ideeën hebt voor de tekening. Is je inhoud zo goed als klaar, heb je er hulp bij nodig of moeten we bijvoorbeeld een sessie organiseren om de informatie helder te krijgen? En hoeveel haast heeft het?

Het creatieve proces kun je daarna geheel aan mij overlaten. Ik stel vragen om de situatie te doorgronden en de informatie te structureren. De dingen vallen op hun plek en alles wordt een logisch geheel. Want dat is wat je wil: verbinding. Dat informatie logisch, duidelijk en toegankelijk is. Dat mensen zelf niet hoeven te puzzelen, maar het hapklaar geserveerd krijgen. 

Prijsindicatie voor een zakelijke tekening

vanaf

€750
Ex. btw.
Prijs is afhankelijk van omvang en complexiteit.
Studioproject, doorlooptijd 2-3 weken.
Digitaal getekend in hoge resolutie, oplevering in plat PDF- en JPG-formaat.
Duidelijke projectplanning, je weet precies wanneer je iets kan verwachten en wanneer er iets van jou verwacht wordt.
Custom beelden, geen stock- of librarymateriaal dus een uniek resultaat met een creatieve insteek.
Persoonlijke aandacht, van intake tot oplevering.
Vraag een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek

FAQ

Studiowerk, zoals whiteboard animaties, praatplaten, posters en roadmaps, is allemaal digitaal. Live visuele samenvattingen kunnen zowel digitaal als op papier, mits de locatie daarvoor geschikt is. De papieren tekening wordt uiteraard ook achteraf gedigitaliseerd.

Dat verschilt per project en per situatie. Wat voor mij vaak prettig werkt, is dat je de creative brief alvast ingevuld hebt, vóór de intake. Op basis daarvan kan ik vaak al goed inschatten welke vragen ik je nog moet stellen om een compleet beeld te vormen van het project.

Klanten